Latest Responses
Username:
Password:
avatar

By M.Peppel

February 2, 2016, 9:12 am
Updated by: Eldar Gerfanov February 5, 2016, 9:30 pm

Own Tools are gone [FIXED]

Hello Eldar,
I need some help with my user tool database. We own a 3 year floating licence and now after I installed the software on a second computer in the network I wanted to change my user tool database to a network based copy.

  • I created a new folder on one of our servers in the network (available read/write to all network users)
  • After that I copied the xml file named user_tool_lib.tooldb.xml to the new location and tried to link the software to this file via Settings>Load Tool Database> in the dialog I choose the file in the network folder
  • I opened the software again and all my personal tools have gone from the dialog it seems that the link to the network database is not working.
  • If I try to open the user_tool_lib.tooldb.xml all I can see are cryptic symbols. In my Roaming/HSMAdvisor Folder I can see a file named user_tool_lib.xml which I can open (from what I can see my missing tool data is in there)


What do I have to do to get my data back and how do I set the software up to use the network version of the tool database?

Best regards

Matthias

Answers:
cant leave messages here
Pages:(1) [1]
avatar

Eldar Gerfanov

February 2, 2016, 10:39 am

Hi,

It looks like you had installed a latest version, that compresses the DB on one PC and left an old version (that does not compress) on another.

Please make sure you are running latest versions everywhere and try again.

If this still doesn't work, please send me your db file with tools to my email, so I can check it out.

Regards.

avatar

M.Peppel

February 3, 2016, 5:35 am

The email is on its way....

Best regards

Matthias

avatar

M.Peppel

February 3, 2016, 6:41 am

Hello Eldar,
my email returned a failure:

------------------------------------------------------------

Your message did not reach some or all of the intended recipients.

Subject: Forum Thread / Own Tools are gone
Sent: 03.02.2016 11:42

The following recipient(s) cannot be reached:

'support@zero-divide.net' am 03.02.2016 11:42
503 Bad sequence of commands
------------------------------------------------------------

please let me know if you received it or if there is another email address that I can use.

Best regards

Matthias

avatar

Eldar Gerfanov

February 3, 2016, 11:36 am
Updated by: Eldar GerfanovFebruary 5, 2016, 9:31 pm

UPDATE:

Hello,

The reported issue has been fixed in v1.215
Please download an update.

Regards.
:ernaehrung004:

© 2009-2022 Eldar Gerfanov. All Rights Reserved.
© 2009 Eldar Gerfanov. Materials on this site are presented as is and are mostly for educational use.

You may freely reproduce information presented herein without any consent from me, provided you include link to this site.
In case when i am not the copyright holder, you may want to contact proper owner of material. Anyway, they are freely available on the Internet.
If you hold the copyright right for any of the materials on this site and want them removed, please contact me here